Første presentasjon

Av | august 3, 2018

Som en ung mann i sin beste alder er det mange interesser man har. Det å skulle skrive om en del eller noen av dem er nytt for meg, men jeg skal gjøre et forsøk. Det blir litt om sporter som sykling, fotball og selvfølgelig vinteridrett. Det er jo den sesongen som står foran oss nå. Jeg er også interessert i foto og en del av min fotografering foregår ute i naturen. Og jeg sitter jo og skriver på noe av det som også interesserer meg nemlig data og internett.

Sport

Jeg har en ganske bred interesse for sport, ute å være spesialisert i noe. Men for sykling er interessen noe større enn annen sport i sommer halvåret, og til langrenn og noen variasjoner der på vinterhalvåret. Fotball er det vel nesten umulig å komme utenfor – jeg har ingen spesiell interesse, men liker å følge med litt slik i bakgrunnen. Greit å vite hva som skjer altså.

Sykkel

Sykkelsporten er i ferd med å avslutte en lang sesong for i år når jeg sitter og skriver dette. Verdensmesterskapet er noe av det siste som arrangeres i år, og i år er det Innsbruck og Østerrike som er arrangører. Norge har dessverre ikke hatt noe veldig godt sykkel år. Men Det ble jo seier på opp paradegaten i paris under Tour de France da. Det er jo selvfølgelig veldig stort. En del annet har det vært, men ikke noe stort og spesielt å dra frem i en slik kjapp oversikt som jeg forsøker å ta nå.

Ski

Vintersporten gleder jeg meg til at skal komme i gang. Langrenn, ski skyting og alpint er jo blitt store gode sporter for Norge. Vi har gode utøvere i alle grener og håper jo at vi skal få minst like mange gode resultater den kommende sesongen som vi har hatt i de tidligere.

Fotball

Fotball har jo ingen sesong omtrent da dersom man følger litt med i forskjellige ligaer. Når den ene er klar så er det aldri lange til en annen liga starter eller allerede er i gang. Nå er det først full fart i mange ligaer og det varer jo utover hele vinteren. På fotballøya er det i innkjøringen i sesongen, mens i norsk fotball og Eliteserien er de i ferd med å gå inn i siste og avgjørende del av årets serie.

Fotball

Ishockey

Siden hockey foregår på is så er det jo for en vinteridrett å regne, men de er alltid tidlig ute med sin seriestart. Så de er allerede i gang med den norske serien. Og selv om vi allerede nå kan se litt om hvordan det vil gå så skal det bli spennende å følge den utover høsten og vinteren.

Naturen

Roser er røde, fioler er blå…..naturen er i øyeblikket i ferd med å skifte «drakt». Den er ferd med å bytte fra sommer og er kommet langt på vei mot høsten. Høsten med alle sine nydelige farger er forberedelsene før vinteren kommer om en stund. Litt ulikt etter som hvor i landet man er, bor eller oppholder seg. Men det er utrolig hvor mange herlige bilder man kan ta ute i naturen på denne tiden.

Kommer snart tilbake med mer. Jeg hadde visst mer skrivekløe enn jeg var klar over her…….