Sportsoppdateringer

Av | april 15, 2019

Det har ikke blitt så mange oppdateringene her som jeg opprinnelig hadde i mine planer, men jeg håper at de oppdateringene som har kommet har vært kjærkomne.

Sist skrev jeg om OGS som var i ferd med å styrke sin >Legende status hos sin kjære Manchester United i England, og gangene før der ble det litt om andre diverse sporter. Jeg skal ta en kjapp gjennomgang av flere ulike sporter også denne ganger siden det er lenge siden jeg har skrevet særlig mye her på siden.

Manchester United

Siden forrige innlegg her har tingene rundt klubben og deres valg av trener roet seg ned en del, selv om det fortsatt er stor interesse. Men det som har skjedd er jo at Ole G. har fått fast kontrakt med klubben videre og ikke bare som midlertidig trener for en kortere periode. Så nå er det selvfølgelig vært diskusjoner i media rundt hans lønninger og hvor mye penger hans tidligere norske klubber har kunnet innkassere på denne kontrakten.

Friidrett

I Mars måned var det tid for innendørs Europa mesterskapet i friidrett. Og det ble nok et meget godt mesterskap for lille Norge. To gull til gutter som vet å levere når det gjelder. Karsten Warholm og Jakob Ingebrigtsen tok begge gull i sine øvelser. Og i tillegg til disse to gullmedaljene tok også storebror Ingebrigtsen bronsemedalje på samme 3000 meter som Jakob vant. Karsten vant 400 meter. Og som om ikke disse tre medaljene var nok så var Jakob i sving igjen neste dag på 1500 meteren. Men dessverre så ble han slått der av den regjerende mesteren, men han vant sølv medaljen. Totalt sett et meget godt mesterskap for Norge.

Sykkel

I landeveis syklingen verden skjer det noe neste hver eneste dag nå. Men Norge har ikke full så mange proffer så det er ikke hver dag de norske er i aksjon, selv om de ofte er med på veldig mange ritt.

Sykkel

Noen gode resultater har det blitt i løpet av vårsesongen, og det er vel en av våre superstjerner som igjen har levert best. Aleksander Kristoff har vunnet Gent Wevelgem rittet og kommet på tredjeplass i Flandern rundt rittet. Dette er to meget høyt meriterte ritt for syklistene og hans verdier foran eventuelle kontrakts forhandlinger har ikke svekket seg med disse resultatene. For det er helt tydelig at Alex ikke er helt tilfreds med dagens situasjon etter at laget hans Team UAE hentet inn og signerte superspurteren >Columbianeren Fernando Gaviria foran denne sesongen. Dermed har Kristoff delvis blitt degradert til opptrekker for Gaviria og det er ikke det han selv har kontrakt for eller ønsker å være. Så når kontrakten hans løper ut etter denne sesongen er det meget mulig at han vil få en ny arbeidsgiver neste sesong. Hans manager som jobber med dette er i full gang og det florerer allerede rykter i flere retninger. Det «hotteste» ryktet er vel det franske laget Total Direct Energie som satser hardt og langsiktig fremover. Og i dag har de ikke noen direkte spurter på laget og her kan Alex få den posisjonen han ønsker. ;em tiden fremover vil gi svar på slikt – det er først etter Tour de France at slikt kommer ut til allmenheten.